Ana Sayfa Etiketler Ceza

Etiket: Ceza

İncirli Caddesi’nde Yaya Geçidi İhlali Tespit Edilen Sürücülere Cezalar

İstanbul'da Yayalara Yol Vermeyen Sürücülere Cezalar Kesildi İstanbul'un Bakırköy ilçesinde, yayalara yol vermeyen sürücüler için yürütülen denetimlerde cezalar kesildi. İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube...

Güzellik salonlarına milyonluk ‘estetik’ cezası

Ticaret Bakanlığı, 'botoks, dudak renklendirme, dolgu, çatlak ve akne tedavisi, gıdı eritme' gibi cerrahi yöntemler uyguladığı belirlenen 9 güzellik salonuna yaklaşık 1.5 milyon lira...

Tahkim Kurulu, Şenol Güneş’in para cezasını kaldırdı

Tahkim Kurulu, PFDK'nın Şenol Güneş'e verdiği 104 bin TL'lik para cezasını kaldırıldığını açıkladı.

Kadir Şeker cezaevinden müsaadeli olarak tahliye oldu

Konya'da, sevgilisini dövdüğü düşündüğü kişiyi, engellemek isterken öldürdüğü gerekçesiyle yeniden yargılandığı davada, hakkında 10 yıl 10 ay hapis cezası verilen Kadir Şeker, tahliye oldu.

6 yaşında gelin skandalı davası | Bugün karar bekleniyor

6 yaşındaki çocuğa istismar ve evlenme skandalıyla ilgili davada 5 Haziran Pazartesi günü karar çıkması bekleniyor. Davada, sanık Kadir İstekli'nin 67 yıla kadar, baba Yusuf Ziya Gümüşel ile anne Fatıma Gümüşel'in 22'şer yıla kadar hapsi isteniyor.

Bakırköy’de dehşet saçmıştı: İstenen ceza belirli oldu

Bakırköy'de, bir kadını darbettiği için kendisine tepki gösterenlerin üzerine aracını sürerek bazılarının yaralanmasına sebep olduğu gerekçesiyle yeniden yargılanan sanık Görkem Sertaç Göçmen hakkında açıklanan mütalaada, 6 kişiyi yaralama suçundan toplam 19 yıl 3 aya kadar hapisle cezalandırılması istendi.

Meta’ya 1,3 milyar dolar ceza

Avrupa'daki verileri ABD'ye aktardığı tespit edilen Meta'ya 1,3 milyar dolar ceza verildi. Veri akışının kesilmesi için şirkete 5 ay süre tanındı.

Rezidansta azap davasında gerekçeli karar açıklandı

Konya'nın Selçuklu ilçesinde adını "Eda" olarak değiştiren Merve K.'nin (28) bir rezidansta işkenceye uğramasına ilişkin toplam 9 yıl 10'ar ay hapis cezasına çarptırılan eski sevgili Murat Demirci (42), nişanlısı Sara Demir (25) ve arkadaşı Tuğba Demirci'nin (23) yargılandığı kamu davasının gerekçeli kararı açıklandı. Gerekçeli kararda usturanın 'silah' sayıldığı, sigara söndürme eyleminin ise 'canavarca hisle' işlenmediği belirtildi.

Ağır bakımda oksijeni kapatan teknikere 17,5 yıl mahpus cezası

İstanbul'da bir hastanede hemşire ile kalem inatlaşmasına giren ve oksijen vanasını kapatıp hastanın ölümüne yol açan biyomedikal teknikeri 17 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

14 yaşındaki kıza cinsel istismar davasında “saygın tutum” indirimi

Bartın'da bir anne, çalıştığı restoranın mutfağında 14 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan İsa Temür'e "saygın" tutum indirimiyle 6 yıl 3 ay hapis cezası verilmesine tepki gösterdi. Anne, tehdit edildiklerini söyleyerek, "Benim ve kızımın can güvenliği yok." dedi.
- Reklam Alanı -

Önemli Haberler

SICAK HABERLER