Ana Sayfa Etiketler Çalışma

Etiket: Çalışma

Doğuş Teknoloji birinci sürdürülebilirlik raporunu yayınladı

Doğuş Teknoloji, 2022 Sürdürülebilirlik Raporu’nu yayınladı. Sürdürülebilirlik çatısı altında yaptığı çalışmalarla teknoloji sektörüne öncülük etmeyi hedefleyen Doğuş Teknoloji, bu alandaki çalışma ve hedeflerini kamuoyuyla paylaştı.

Bugün kargolar açık mı? Arefe günü kargolar çalışıyor mu? (2023 kargo çalışma saatleri)

Arefe günü (bugün) kargolar çalışıyor mu? sorusunun yanıtı, kargo bekleyen veya gönderecek olan kişiler tarafından sorgulanmaya devam ediyor. Ramazan Bayramı'nın bu yıl Cuma gününe denk gelmesi nedeniyle, bugün kargoların açık olup olmayacağı merak ediliyor. Peki, bugün kargolar çalışıyor mu, arefe günü kargolar açık mı olacak?

Arefe günü kargolar açık mı? Bayramda kargolar çalışıyor mu? (2023 kargo...

Arefe günü kargolar çalışıyor mu? sorusunun yanıtı, kargo bekleyen veya gönderecek olan kişiler tarafından sorgulanmaya devam ediyor. Ramazan Bayramı'nın bu yıl Cuma gününe denk gelmesi nedeniyle, 20 Nisan Perşembe günü kargoların açık olup olmayacağı merak ediliyor. Peki, 20 Nisan Perşembe günü kargolar çalışıyor mu, bayramda kargolar açık mı olacak?

Kabine toplantısı ne vakit, seçimden evvel yapılacak mı? (2023 kabine toplantısı...

Kabine toplantısı tarihi, Türkiye gündemini yakından takip eden vatandaşlardan tarafından sorgulanmaya devam ediyor. Kamuda 700 bin işçinin zam talebi gündemde yer alırken, toplantıda gündeminde başka nelerin olacağı da merak ediliyor. Peki, kabine toplantısı ne zaman, seçimden önce yapılacak mı?

Bakan Kurum: Tüm binalar periyodik muayenelere tabi olacak

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ulusal Risk Kalkanı Toplantısı'nın kapanışında yaptığı konuşmada, olası afetlere karşı yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Türkiye'de tüm binaların periyodik muayenelere tabi olacağını belirten Bakan Kurum, tüm yapıların muayene işleminin mimar, mühendis ve şehir plancılarından oluşan bir birim tarafından yerinde ve düzenli olarak yapılacağını söyledi. Millet bahçelerini afet toplanma ve barınma alanı haline getireceklerinin de altını çizen Kurum, mevcut baz istasyonlarının güçlendirilmesi ve verimliğinin artırılması için de çalışma yürüttüklerini kaydetti.

Karaköy’de 5 katlı metruk bina çöktü

İstanbul Karaköy'de kısmı çökmelerin yaşandığı gerekçesiyle çevresinde önlem alınan 5 katlı bina tamamen çöktü. Alınan önlemler sayesinde olay can kaybı ya da yaralanma olmadan atlatıldı.

MESS çalışanlarına verdiği değerle değişime öncü oldu

Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası İdare Heyeti Lideri Özgür Burak Akkol, 17. Olağan Genel Konseyi konuşmasında personel sendikalarıyla birlikte dalda üretimi ve istihdamı geliştirmeye vurgu yaparak eş ve çocukları da olmak üzere 167 bin çalışana tamamlayıcı sıhhat sigortası yaptıklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı adayı Halil Murat Ünver kimdir, kaç yaşında?

Doç. Dr. Halil Murat Ünver, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi'nde, bağımsız cumhurbaşkanı adayı olmak için Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) başvurdu. Haberler ardından Kırıkkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Görevlisi Halil Murat Ünver'in biyografisi merak konusu oldu. Peki, Cumhurbaşkanı adayı Halil Murat Ünver kimdir?

Enkaz altındaki kuyumculardan yardım çığlığı

Türkiye'de altın üretiminde İstanbul'dan sonra ikinci sırada yer alan Kahramanmaraş'ta sarsıntı felaketinden sonra altın üretimi durdu.

Ordudaki intiharlar Pentagon’u harekete geçirdi

ABD hükümeti, ordu içinde giderek artan intihar olaylarına tahlil bulmak için özel bir ünite kurdu.
- Reklam Alanı -

Önemli Haberler

SICAK HABERLER