Ana Sayfa Etiketler Bakan

Etiket: Bakan

Ukrayna’da yerleşim alanına helikopter düştü: İçişleri Bakanı dahil 14 meyyit

SON DAKİKA HABERİ: Ukrayna'nın Brovary kentinde bir bakımevi ve anaokulunun yakınına helikopter düştüğü duyuruldu. Olayda İçişleri Bakanı, yardımcısı ve müsteşar dahil 14 kişinin öldüğü açıklandı. Ölenlerden üçünün çocuk olduğu bildirildi. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu olaya ilişkin başsağlığı mesajı paylaştı.

Mehmet Özhaseki: Gece gündüz çalışıp yaraları saracağız

Ataması yapıldıktan sonra bakanlıktaki tüm yetkililerle ayrı ayrı görüşen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesindeki çalışmalara dikkat çekerek gece gündüz çalışma sözü verdi.

Yeni Ulusal Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’den birinci kıymetlendirme

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin yeni Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, ilk değerlendirmesinde, "Başta öğretmenlerimiz olmak üzere idarecilerimiz, idari personelimiz, özel öğretim kurumlarımız, öğrencilerimiz, velilerimiz ve diğer paydaşlarımızla birlikte yeni Türkiye Yüzyılı'nın inşası için el ele, gönül gönüle çalışacağız." dedi.

Ulusal Savunma Bakanı Akar’dan dörtlü tepe değerlendirmesi: Suriyelilerin dönüşünü amaçladığımızı paylaştık

SON DAKİKA HABERİ: Suriye ile normalleşme sürecinde, Türkiye-Rusya-Suriye ve İran'ın Savunma Bakanları ile istihbarat başkanları Moskova'da biraraya geldi. Toplantıların olumlu bir havada geçtiğini belirten Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Terörden kurtulmak için elimizden gelen çabayı gösterip, çalışmaları sürdüreceğiz." dedi. Akar, sığınmacıların Suriye'ye gönüllü ve güvenli şekilde dönüşünü amaçladıklarını toplantıda dile getirdiklerini de söyledi.

Rusya, Suriye ve İran ile dörtlü toplantı 25 Nisan’da

Milli Savunma Bakanı Akar, Türkiye-Rusya-Suriye ve İran savunma bakanları ve istihbarat başkanları toplantısının yarın Moskova'da yapılmasının planlandığını açıkladı.

Ulusal Eğitim Bakanı Özer, öğretmen ve öğrencilerle Anıtkabir’i ziyaret etti

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla öğretmen ve öğrencilerle Anıtkabir'i ziyaret etti.

Hazine ve Maliye Bakanlığı işçi alımı ne vakit? 3 bin 220...

Hazine ve Maliye Bakanlığı'na 3 bin 220 personel alımı yapılacağının açıklanmasının ardından, personel alımının ne zaman yapılacağı merak ediliyor. Bakan Nurettin Nebati, bayram müjdesi verdiğini belirterek 3 bin 220 personel alımı yapacağını açıkladı ve alımı yapılacak olan kadrolar için branşları açıkladı. Peki, Hazine ve Maliye Bakanlığı personel alımı ne zaman?

Bakan Soylu: Emniyette FETÖ sonrası yeni bir yapılanma tespit ettik

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, canlı yayında gündeme dair soruları yanıtladı. Soylu, FETÖ sonrasında emniyette yeni bir yapılanma başlatıldığını belirterek, "Biz bunu tespit ettik. Murat Bakan bunların başında, bedeli de çok ağır olacak. Konu yargıya intikal edecek." dedi.

Bakan Bozdağ duyurdu: Adalet Bakanlığı’na 22 bin yeni işçi alımı yapılacak!...

Adalet Bakanlığı bünyesinde istihdam edilecek personel sayısında artış kararı alındı. Adalet Bakanı Bozdağ, daha önce 18 bin 500 olarak açıklanan yeni personel alımı sayısının 22 bin 120'ye çıkarıldığını, önümüzdeki hafta ilanların yayımlanacağını bildirdi.

Mısır’dan 11 yıl sonra Türkiye’ye birinci resmi ziyaret

Mısır, 11 yıl sonra ilk kez Türkiye'ye resmi bir ziyarette bulunurken, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Mısırlı mevkidaşı Şükri görüşmenin ardından açıklamalarda bulundu.
- Reklam Alanı -

Önemli Haberler

SICAK HABERLER