Ana Sayfa Etiketler Bağış

Etiket: Bağış

550 çocuğun donörü oldu, sperm bağışlaması yasaklandı

Hollanda’nın Lahey kentinde mahkeme, Jonathan isimli bir adamın en az 550 çocuğun sperm donörü olduğu gerekçesiyle daha fazla sperm bağışlamasını yasakladı. Mahkeme sperm bağışlamaya devam etmesi halinde Jonathan'ın 100 bin euro para cezasına çarptırılacağını ifade etti.

Kızılay’dan kan stoğu açıklaması: Yükselme eğiliminde

Türk Kızılay, yapılan kan bağışı çağrısının cevapsız kalmadığını ve ulusal kan stoklarının yeniden yükselme eğiliminde olduğunu bildirdi.

YSK’dan cumhurbaşkanı adaylarının alacağı yardımlara ait genelge

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde cumhurbaşkanı adayı olacak kişilerin alacağı yardım ve bağışlar ile mal bildirimine ilişkin usul ve esasları belirledi. Buna göre, adaylar sadece nakdi yardım alabilecek, ayni yardım kabul edemeyecek. Siyasi partilerce gösterilecek cumhurbaşkanı adayları 23 Mart'a kadar, seçmenler tarafından gösterilecek cumhurbaşkanı adayları da 20 Mart'a kadar mal bildiriminde bulunmak zorunda olacak.

Belçika’da depremzedeler için toplanan bağış 11,6 milyon euroya ulaştı

Belçika'da yayın yapan radyo kanallarının da katılımıyla düzenlenen kampanyada, depremzedeler için toplanan bağış miktarı 11,6 milyon euroya ulaştı. Radyolar gün boyu Türk şarkıcı Hadise'nin de aralarında bulunduğu 30 sanatçının seslendirdiği "İnsanlar insanlara yardım eder" parçasını çaldı, bazı radyo programları da yayınlarını depreme ve yardım kampanyasına ayırdı.

AFAD’a yıllık 500 milyon dolarlık kaynak!

Teklife nazaran bu fonun da vatandaşlık yahut oturum hakkı elde etmek isteyen yabancıların AFAD’a 50 bin dolar bağışta bulunmasını öngörülüyor.

Dilek Güngör: Karlar arşa eriyor, yardımlar devede kulak! Birçoğu ölü taklidi...

Türkiye’de 2022’de kâr rekoru kıran şirketler, iş depremzedelere yardıma gelince başlarını kuma gömdü. Dev şirketlerin geçen yılki kârı yarım trilyonu geçti. Zelzele yardımları ise devede kulak. Birçoğu meyyit taklidi yaptı.

Kamu bankaları neden farklı tutarda yardımda bulundu

Depremzedelere yardım için "Türkiye Tek Yürek" kampanyası düzenlendi. Bankalar da bağış kampanyasına takviye verirken, kamu bankalarının birbirinden farklı fiyatta bağış meblağları vermesi dikkat çekti.

Merkez Bankası’nın 30 Milyarlık rekor deprem bağışının kaynağı belli oldu

Merkez Bankası'nın depremzedelere yönelik 30 milyar TL'lik bağışı bankanın 2022 kârından karşılanacak.

Merkez Bankası 30 Milyar TL bağışı nasıl yapacak?

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın "Türkiye Tek Yürek" isimli kampanyaya 30 milyar TL bağışlaması toplumsal medyada gündem oldu.

Yeni Çamoluk Otomotiv’den Tek Yürek Türkiye kampanyasında 50 milyar lira bağış...

Türkiye Tek Yürek kampanyasına Yeni Çamoluk Otomotiv sahibi Hamit Duras'ın 50 milyar TL bağışladığı anons edildi. Bu anonsun ardından yayının devamında rakamın yanlış anlaşılmadan kaynaklandığı ortaya çıktı. Peki Hamit Duras kimdir?
- Reklam Alanı -

Önemli Haberler

SICAK HABERLER