Ana Sayfa Etiketler Avrupa

Etiket: Avrupa

Avrupa Haberleri, Deşifre Haberler Sayfasında.

Olcay Çakır Turgut, Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda madalya hedefliyor

Milli basketbolcu Olcay Çakır Turgut, "En büyük hedefimiz bu FIBA Kadınlar EuroBasket'te madalya kazanmak ve ayrıca 2024 Olimpiyat Oyunları’na katılmayı mümkün kılacak bir konumda olmak" dedi.

Süleyman Soylu, Türkiye’deki Suriyeli sayısını açıkladı

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türkiye'de 10 milyon Suriyeli olduğu iddiasına yanıt veren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Türkiye'de 3 milyon 381 bin 429 geçici korumada Suriyeli var" dedi.

Rıza Çalımbay: Galatasaray mükemmel bir hava yakalamış

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Galatasaray'a 2-0 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe, Olcay Çakır Turgut ile yollarını ayırdı

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nın kaptanı Olcay Çakır Turgut, kariyerine Avrupa'da devam edecek.

MHP Genel Lideri Bahçeli’den Avrupa’daki Türklere “14 Mayıs” daveti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Avrupa'daki Türk seçmenlere çağrıda bulundu. Avrupa'da yaşayan vatandaşların, Türk milletinin gönül ve kültür elçileri olduğunu vurgulayan Bahçeli, "Onların sandığa yansıyacak iradeleri tarihi önemdedir. Bu nedenle 14 Mayıs 2023 tarihinde Avrupa Türklüğü'nün seçimlerde yüksek bir katılım göstermeleri samimi dileğim ve temennimdir" dedi.

AMB, ticari gayrimenkule yapılan yatırımlar konusunda uyarılarda bulundu

Avrupa Merkez Bankası tarafından yayımlanan raporda ticari gayrimenkul fonlarının son 10 yılda üç kattan fazla arttığı ve kâr alma süreçlerinin yüksek sayıda gerçekleşmesi durumunda fonlar için sistemik bir tesire sahip olabileceği ihtarında bulunuldu.

Küresel piyasalar olumlu yönde seyrediyor

Global piyasalarda, bankacılık bölümüne ait tasaların büyük oranda geride kalması ve para siyasetlerinde şahin adımların sonuna yaklaşıldığına yönelik beklentilerle olumlu bir seyir izleniyor.

AB Başkanlar Tepesi başladı

Avrupa Birliği (AB) ülkelerinin liderleri, ekonomi, sanayinin rekabetçiliği, bankacılık ve enerji krizi ile Ukrayna'ya sağlanacak desteği görüşmek üzere Brüksel'de bir araya geldi.

Dışişleri Bakanlığı’ndan ABD ve Avrupa ülkeleri için seyahat uyarısı

Dışişleri Bakanlığı, ABD ve Avrupa ülkeleri için seyahat uyarısında bulundu. Bakanlıktan yapılan açıklamada, ABD'deki ırkçı saldırılar, Avrupa'daki İslam karşıtı eylemlere dikkat çekilerek, bu ülkelerde yaşayan ve seyahat etmeyi planlayan vatandaşların ırkçı tacizler ve saldırılar karşısında soğukkanlı davranarak, güvenlik güçlerine başvurmaları, ihtiyaç halinde ise Bakanlığın Konsolosluk Çağrı Merkezi'ne ulaşabilecekleri belirtildi.

Dışişleri Bakanlığı’ndan Avrupa ülkeleri için seyahat uyarısı

Dışişleri Bakanlığı, Avrupa ülkeleri için seyahat uyarısında bulundu. Bakanlıktan yapılan açıklamada, son dönemde bazı Avrupa ülkelerinde İslam karşıtı, yabancı düşmanı ve ırkçı nitelikteki eylemler ve terör örgütü iltisaklı gruplarca Türkiye karşıtı propaganda gösterilerinde artış meydana geldiği kaydedilerek, bu ülkelerde yaşayan ve seyahat etmeyi planlayan vatandaşların ırkçı tacizler ve saldırılar karşısında soğukkanlı davranarak, güvenlik güçlerine başvurmaları, ihtiyaç halinde ise Bakanlığın Konsolosluk Çağrı Merkezi'ne de ulaşabilecekleri belirtildi.
- Reklam Alanı -

Önemli Haberler

SICAK HABERLER