Ana Sayfa Etiketler Araç

Etiket: Araç

İstanbul’da Barış Boyun cürüm örgütüne operasyon: 9 gözaltı

İstanbul’da, Barış Boyun’un yönettiği organize suç örgütü mensuplarına yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 9 şüpheli gözaltına alınırken çok sayıda silah ve bir çalıntı otomobil ele geçirildi.

Tofaş’tan ilk çeyrekte 2,4 milyar kâr

Tofaş 2023 yılı birinci çeyrek sonuçlarını açıkladı. Otomotiv şirketi 1. çeyrekte 2,5 milyar TL’lik piyasa beklentilerine paralel 2,433 milyar TL net kâr açıklarken, FAVÖK ve ciro ise beklentilerin altında kaldı.

Tofaş’tan ilk çeyrekte 2,4 milyar kâr

Tofaş 2023 yılı birinci çeyrek sonuçlarını açıkladı. Otomotiv şirketi 1. çeyrekte 2,5 milyar TL’lik piyasa beklentilerine paralel 2,433 milyar TL net kâr açıklarken, FAVÖK ve ciro ise beklentilerin altında kaldı.

Zarurî kış lastiği uygulaması sona erdi

Zorunlu kış lastiği uygulaması Şehirler arası yük ve yolcu taşıyan ticari araçlarda zorunlu olan, özel araçlarda ise can ve mal güvenliğiyle sorunsuz seyahat için gereken kış lastiği uygulaması 1 Aralık 2022'de başlamıştı. Uygulama sona erene kadar kurala uymayan araç sürücülerine idari para cezası kesiliyor. Peki, zorunlu kış lastiği uygulaması ne zaman bitiyor?

İkinci el araçlarda yaş ortalaması 15

Sıfır araçlara olan talep karşısında sıralar 2024’e kayarken, ikinci elde de ağır bir satış süreci yaşanıyor. VavaCars Perakende Küme Lideri Serdıl Gözelekli, ikinci el araç pazarında yapılan satışların yüzde 50'sini 15 yaş üstü araçların oluşturduğunu söyledi.

480 gün karantinada kaldı! Covid-19’u yendi artık sırada kanser var

Coronavirüsü 480 günde yendi. Yaklaşık 1 buçuk yıl hastanede karantinada kaldı. Lösemi hastası Muzaffer Kayasan bu sefer de kanseri yenmek için mücadele ediyor. Kayasan'ın sağlık durumunu incelemek için farklı ülkelerden birçok profesör Türkiye'ye geldi. Benzer durumdaki hastalara yönelik tedavi süreçlerini geliştirmeyi amaçlıyorlar.

AVM otoparkında “egzoz gazı” paniği

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde bulunan Tekira AVM'nin otoparkında meydana gelen yoğunluk, vatandaşların araç içerisinde mahsur kalmasına neden oldu. Egzozlardan çıkan yoğun gaz nedeniyle korku ve panik dolu anlar yaşandı.

TEM Otoyolu’nda feci kaza: 2 meyyit, 7 yaralı

TEM Otoyolu Düzce kesiminde sabaha karşı 4 aracın karıştığı trafik kazasında 2 kişi öldü, 7 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle bir süre TEM Otoyolu İstanbul istikametine yol trafiğe kapatılarak araçlar D-100 karayoluna verildi.

SON DAKİKA HABERİ: OHAL bölgesi için alınan yeni kararlar yayımlandı

SON DAKİKA HABERİ: OHAL bölgesine yönelik yeni Cumhurbaşkanı kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kaza yaptı, yaralanan arkadaşını bırakıp kaçtı

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde hafif ticari araç, park halindeki TIR'a çarptı. Aracın sürücüsü kazanın ardından yaralanan arkadaşını bırakıp olay yerinden kaçtı.
- Reklam Alanı -

Önemli Haberler

SICAK HABERLER