Ana Sayfa Etiketler Anlaşma

Etiket: Anlaşma

ABD’de borç limiti konusunda prensipte mutabakata varıldı

ABD Başkanı Joe Biden, borç limiti konusunda Temsilciler Meclisi Başkanı Kevin McCarthy ile prensipte anlaşmaya vardıklarını bildirdi.

Rusya’dan tahıl tehdidi

Buğday, Moskova idaresinin G-7 ülkelerinin Rusya'ya birçok eser ihracatını büsbütün yasaklaması halinde Karadeniz tahıl muahedesinden çekileceğini açıklamasıyla yükseldi.

Zelenski Varşova’da: “Ukrayna ve Polonya omuz omuza verirse Rusya Avrupa’yı yenemez”

Ukrayna lideri Zelenski, Polonya'ya resmi ziyarette bulundu. Polonyalı mevkidaşı Duda ile birlikte başkent Varşova'da halka hitap eden Zelenski, "Ukrayna ve Polonya omuz omuza verirse Rusya Avrupa'yı yenemez" dedi.

BM’den Türkiye’ye tahıl koridoru teşekkürü

SON DAKİKA HABERİ: BM Sözcüsü Stephane Dujarric, Karadeniz Tahıl Sevkiyatı Girişimi'nin 120 gün uzatılması üzerine girişime diplomatik ve operasyonel destek sağladığı için Türkiye’ye teşekkür etti.

Boris Johnson’dan halefi Rishi Sunak’a ikaz

Eski İngiltere Başbakanı Boris Johnson, kendi döneminde Brexit sonrası hazırladığı Kuzey İrlanda'yla ilgili mevzuatları (Kuzey İrlanda Protokolü) terk etmemesi için Başbakan Rishi Sunak'ı uyardı.

Trump’ın mali sorumlusuna mahpus cezası: Kabahati Trump’ın vergilerini kaçırmak

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yöneticisi olduğu Trump Organization şirketinin mali işler başkanı Allen Weisselberg, suçunu kabul ettiği vergi kaçakçılığı davasında 5 ay hapis cezasına çarptırıldı.

AB doğalgaza tavan fiyatta anlaştı

AB, doğalgaza tavan fiyatı 180 euro olarak belirledi. Tavan fiyat uygulamasının, Avrupa'da dünya piyasa fiyatlarını yansıtmayan gaz fiyatındaki aşırı dalgalanmaları sınırlamayı amaçladığı belirtildi.Avrupa Birliği (AB)...

AB kadın ve erkek çalışanlara eşit ücrette anlaştı

Avrupa Birliği, iş yerlerindeki ortalama ücretlerin şeffaflaştırılmasına, kadın ve erkek çalışanlar arasında ücret farkının giderilmesine yönelik yeni kurallarda anlaştı. Düzenleme ile işçilerin, eşit ücret...

Kosova ile Sırbistan Brüksel’deki toplantıda anlaşamadı

Kosova ile Sırbistan arasındaki gerginliğin düşürülmesi için Brüksel'de gerçekleştirilen görüşmelerden sonuç çıkmadı. AB'nin sunduğu teklifi Sırbistan kabul etti, Kosova reddetti. Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic, Kosova'nın...

Bulgaristan ile Yunanistan arasında Azer doğalgaz aktarım bağlantısı hizmete girdi

Bulgaristan ile Yunanistan arasında inşa edilen ve yılda 3 milyar metreküp Azer doğalgazının aktarımını sağlayacak ara bağlantı hattı, törenle hizmete girdi.Temeli 13 yıl önce...
- Reklam Alanı -

Önemli Haberler

SICAK HABERLER