Ana Sayfa Etiketler Altın

Etiket: Altın

Milli okçular, Hırvatistan’da 2’si altın 3 madalya kazandı

Hırvatistan'da düzenlenen Okçuluk Avrupa Grand Prix'sinin 2. ayağında milli sporcular 2'si altın 3 madalya elde etti.

Merkez bankalarının gözdesi: Altın

Merkez bankalarının yıl içinde yemerrüt riski olmaması ve enflasyona karşı aktif bir müdafaa aracı olarak görülen altın alımlarını artırması bekleniyor. Gelecek 12 ay içinde artırmayı planlayanların oranı yüzde 24.

Altında dört ayın en kötü haftası

Altın, ABD'de güçlü ekonomik dataların FED'in faizleri yükseltme mümkünlüğünü artırmasıyla yaşadığı bedel kaybı sonrası yaklaşık dört ayın en büyük haftalık düşüşünü yaşıyor.

Bakır altın oranı çakıldı

Bakır/altın oranı son 2021 başından bu yana en düşük düzeyine indi. Ekonomik sakinlik yahut enflasyon kaygılarının barometresi kabul edilen bu oran berbat bir performansa işaret ediyor.

Gram altın bugün kaç lira?

Altının gram fiyatı, ons altındaki düşüşün akabinde milletlerarası piyasalarda güne yatay seyirle başladı. Gram altın şu dakikalar 1.252 lira düzeyinde süreç görüyor.

Madencilerin gözdesi Orta Asya

Türkiye’nin en büyük 29’uncu sanayi şirketi Er-Bakır, maden şirketlerinin beğenilen bölgesi Orta Asya’ya gidiyor. Şirketin yeni adresi Kazakistan oldu.

İhracatçı döviz sattığı kurdan altın alabilecek

Altın ihracatçıları, İBKB düzenlenmesi için bozdurulması gereken yüzde 40 döviz bedeli üzerinden, birebir kurla altın temin edebilecek.

Altında faiz baskısı sürüyor

Altın, geçtiğimiz hafta bir yılın en yüksek düzeyine çıkan ABD ticari aktivitenin Fed'in faizleri tekrar artıracağına işaret etmesi ve yatırımcıların bu hafta açıklanacak ekonomik dataları beklemesiyle düşüşüne devam etti.

Kılıçdaroğlu’ndan “aile dayanak sigortası” vaadi

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yeni bir video paylaştı. Videoda "aile destek sigortası" vaadinin ayrıntılarını anlatan Kılıçdaroğlu, "Her ailenin geliri asgari ücrete tamamlanacak. Sigorta parası ev kadınlarının hesabına yatırılacak" dedi.

Citi altın için el arttırdı

Citi, 2023 yılı için altın fiyat varsayımını yüzde 8 oranında yükseltti.
- Reklam Alanı -

Önemli Haberler

SICAK HABERLER