Ana Sayfa Etiketler ABD

Etiket: ABD

Blinken’ın İsrail Açıklamaları ve Erdoğan’ın Tepkisi

Dışişleri Bakanları Blinken ve Fidan Arasındaki Gergin Görüşme Dikkat ÇektiABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, son dönemdeki uluslararası olayların gölgesinde Türkiye'ye ziyarette bulunarak Dışişleri Bakanı...

California’da evcil hayvanlara özel Cadılar Bayramı etkinliği

ABD'nin California eyaletindeki Sunnyvale'de evcil hayvanlara özel Cadılar Bayramı töreni düzenlendi.Sadece Magazin için

San Francisco’da Dilek Feneri Festivali

ABD'nin San Francisco kentinde, San Francisco Dilek Feneri Festivali düzenlendi. Katılımcıların su üzerine bıraktıkları fenerler güzel görüntü oluşturdu.Haber Mozaik

Çin’in ABD’yi izlemek için Küba’da üs kuracağı savı

Küba, Çin'in, ABD ile ilgili casusluk faaliyetleri yürütebilmek için ülkesinde üs kurmak üzere Havana yönetimiyle prensipte anlaştığı iddialarını reddetti.

El Chapo’nun eşi Emma Coronel açık cezaevine nakledildi

"El Chapo" lakaplı uyuşturucu baronu Joaquin Guzman'ın eşi Emma Coronel Aispuro, ABD’de tutuklu bulunduğu federal hapishaneden açık cezaevine nakledildi.

ABD Dışişleri Bakanı Blinken: İran’ın nükleer silah elde etmesine müsaade vermeyeceğiz

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, İran'ın diplomasi yolunu reddetmesi halinde tüm seçeneklerin masada olduğunu belirterek, "İran'ın nükleer savaş elde etmesine izin vermeyeceğiz." dedi.

ABD’de “borç limiti” tasarısı Senatodan geçti

ABD Senatosu, borç limitinin artırılarak ülkenin temerrüde düşmesini önleyecek yasa tasarısını onayladı.

Uzaylılar var mı? NASA’dan UFO’larla ilgili açıklama

ABD'nin başkenti Washington'da düzenlenen ve yaklaşık 4 saat süren NASA toplantısı sona erdi. Tarihinde ilk kez halka açık yapılan toplantının ardından yapılan açıklamada, çalışmalarda henüz insanüstü bir zekanın ürünü veya dünya dışında bir hayatın varlığının kanıtı sayılabilecek bir şey bulunamadığı vurgulandı. NASA, dünya genelinde sıkça karşılaşılan ancak henüz tam olarak çözemediği uçan metal kürelerin görüntülerini de paylaştı.

ABD’de borç limiti konusunda prensipte mutabakata varıldı

ABD Başkanı Joe Biden, borç limiti konusunda Temsilciler Meclisi Başkanı Kevin McCarthy ile prensipte anlaşmaya vardıklarını bildirdi.

Altında dört ayın en kötü haftası

Altın, ABD'de güçlü ekonomik dataların FED'in faizleri yükseltme mümkünlüğünü artırmasıyla yaşadığı bedel kaybı sonrası yaklaşık dört ayın en büyük haftalık düşüşünü yaşıyor.
- Reklam Alanı -

Önemli Haberler

SICAK HABERLER