Oyuncu, Model Dilek Kaya Kimdir ?

0
848

Oyuncu, Model Dilek Kaya Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli ? İnce Beli ile Ünlenen Dilek Kaya Hakkında Herşey Bu Haberde…

Dilek Kaya Kimdir ?Oyuncu, Model Dilek Kaya Kimdir ?

1987 İstanbul doğumlu olan Dilek Kaya Meslek lisesinde gıda teknik servis bölümünü bitirdi, çalışma hayatına 16 yaşında  büyük bir catering firmasında stajla başladı.

17 Yaşında evlendi, Bu evlilikten bir erkek bir kız çocuğu oldu. Uzun bir süre gıda sektöründe çeşitli firmalarda çalıştıktan sonra modellik kariyerine 2013’te sektör için çok geç yaşta başladı. İlk zamanlar 26 yaşında ve iki çocuk annesi olarak modelliğe başlanmaz diyenler olsa da azimli bir şekilde çalışarak ve eleştirilere kulak tıkayarak yoluma devam etti. Bu yol şu ana kadar Türkiye’deki iyi firmalarla çalışarak ayrıca yurt dışından özellikle çağırılan, yurt dışında marka yüzü olan, haberleri yapılan uluslararası ünlü bir model olmaya kadar getirdi.

Türkiye’nin En İnce Belli Modeli Dilek Kaya

Aynı zamanda 48 cm lik beli Türkiye’nin en ince belli modeli oldu.  Bu zaman zarfında çocukluk hayali olan oyunculuğa da geçiş yaptı.

Netflix’te Yayınlanan Mezarlık Dizisinden Sonra Şimdi de Star Tv’nin Yalı Çapkını Dizisinde Oyunculuğunu Sergileyecek.

Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir‘in oynayacağı Dizide Dilek Kaya’nın alacağı rol merak konusu oldu.

Yine bir çok eleştiri alarak yapamazsın, yeteneksizsin diyenlere inat kulaklarını tıkayıp, kendine inanarak ve oyunculuk eğitimleri alarak popüler dizilerde bölüm oyunculukları yapmakta. Hedefi aynı modellikte olduğu gibi yurt dışına açılarak ve orada da gerekli eğitimleri alarak çok tercih edilen bir oyuncu olmak.

Dilek Kaya Haberleri

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz