Michael Douglas imajını değiştirdi

3
120

Michael Douglas imajını değiştirdi

Oscar’lı aktör Michael Douglas, yıllardır hayranlarının görmeye alışık olduğu saçlarını değiştirdi.

Ünlü aktör Michael Douglas, görünümünde büyük değişikliğe gitti. 78 yaşındaki Amerikalı yıldız, hafta sonu, Instagram hesabına Paris’te çektiği bir videoyu koydu.
‘Temel İçgüdü’ filminin yıldızı, Paris’te bir balkonda manzarayı arkasına alarak çektiği videoda, beyzbol şapkası taktığı saçlarını sarıya boyattığını gözler önüne serdi.
Beyaz saçlı haliyle görmeye alışık olduğumuz ve rol aldığı yapımlarda da beyaz saçlı haliyle boy gösteren Douglas’ın imaj değişikliğinin yeni bir projeyle alakalı olup olmadığı netlik kazanmadı.
Bu yılın başlarında ünlü aktörün Benjamin Franklin adlı Apple TV dizisinde rol alacağı duyurulmuştu.
Son olarak rol aldığı ‘The Kominsky Method’ adlı komedi dizisiyle büyük beğeni toplayan Oscar’lı aktör, projeye nasıl başladığını anlatırken, “Hiç niyetim yoktu aslında. Senaryoyu yolladılar, çok iyi yazılmıştı. Zaten yaratıcımız Chuck Lorre’nin yaptığı işleri severek izleyen bir aileyiz. Big Bang Theory öncesinde Two And a Half Men ve diğer tüm işleri çok iyi. Benim de yapımcı tarafım olduğu için bir işin iyi olup olmayacağını kestirebiliyorum. The Kominsky Method’un iyi bir iş olacağı yazımından belliydi” demişti.
Ünlü oyuncu Catherine Zeta-Jones ile evli olan Douglas, “Yaşlanmanın pozitif tarafı, zamanın kıymetini daha iyi anlıyorsun. Planlama yeteneğin gelişiyor. Hayatın ve gereksiz insanların seni çarpmasına izin vermiyorsun. Başına gelenlere karşı daha rahat oluyorsun” sözleriyle dikkat çekmişti.
Neşeli kişiliğiyle tanınan Douglas, önceki gün kutlanan Cadılar Bayramı’nda Arap şeyhi kostümü giymişti.

Haber Mozaik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz