Ana Sayfa Etiketler Düzenleme

Etiket: Düzenleme

SON DAKİKA HABERİ: SGK çalışanlarının aylık fazla mesai süresi 100 saate çıkarıldı

SON DAKİKA HABERİ: SGK çalışanlarının aylık fazla mesai süresi 50 saatten 100 saate çıkarıldı. Yeni düzenlemeye göre, SGK çalışanları Nisan-Haziran döneminde saat başına 54 lira fazla mesai ücreti alabilecek.

Vergi affı, bu gece resmi gazetede yayımlandı, ilk ödeme Haziran’da

Vergi affı borç yapılandırma paketi Meclis'te kabul edilmesinin akabinde Resmi Gazete'de yayımlanarak maddeleşti.

EYT bugün yasalaşıyor! İşte maaşların yatacağı tarih

Sarsıntı nedeniyle çalışmalarına üç hafta orta veren Meclis, gündemindeki bahisleri ele almak için bugün çalışmalarına başlıyor. Milyonlarca kişinin merakla beklediği EYT düzenlemesi tamamlandı. Düzenleme bugün Meclis Genel Heyeti'nde görüşülecek. Pekala bundan sonra süreç nasıl işleyecek

EYT’de son durum! Maaşlar Haziran ayına mı kaldı!

Zelzele ve akabinde TBMM'nin açılışının ertelenmesi EYT'lilerin birinci maaşlarına ulaşmalarını da geciktiriyor. EYT'liler maaşlarını ne vakit alacaklar?

EYT’de yeni mağduriyet: Şimdi de Emeklilikte Prime Takılanlar!

TBMM Başkanlığı'na sunulan emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili yasa teklifinde dikkat çeken bir karara gidildi. EYT’de kademeli prim günü aranacak.

EYT Meclis’e sunuldu! Emeklilikte yaşa takılma tarih olacak

AK Parti Küme Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, emeklilikte yaşa takılanlara ait kanun teklifinin ayrıntılarını açıklıyor.

Başörtüsü için muhalefetle tekrar temas sinyali

Başörtüsü düzenlemesi uzlaşma çıkmadan TBMM Anayasa Komisyonundan geçti. Düzenlemeye ilişkin NTV'nin sorularını yanıtlayan AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, "Komisyondan geçmesine rağmen müzakere sürecinin bitmemesi gerektiğini düşünüyorum" diyerek muhalefetle yeniden görüşülebileceğini söyledi.

Ticareti ilgilendiren 20 maddelik yasa teklifi kabul edildi

Ticaretle ilgili kanunda değişiklik öngören, 20 unsurluk yasa teklifi Sanayi, Ticaret, Güç, Natürel Kaynaklar, Bilgi Ve Teknoloji Komitesi'nde kabul edildi.

EYT düzenlemesi, enflasyon, yargı paketi: Kabinede gündem yoğun

2023'ün birinci Kabine toplantısı bugün Beştepe'de yapılacak. EYT ve sözleşmelilere takım düzenlemesi ile 7'nci Yargı Paketi için meclis çalışma takvimi gündemde olacak.

Yılın birinci kabinesi bugün toplanacak

2023'ün ilk Kabine toplantısı bugün Beştepe'de yapılacak. EYT ve sözleşmelilere kadro düzenlemesi ile 7'nci Yargı Paketi için meclis çalışma takvimi gündemde olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığındaki toplantıda enflasyonla mücadelede yeni yılda atılacak adımlar da ele alınacak.
- Reklam Alanı -

Önemli Haberler

SICAK HABERLER