Ana Sayfa Etiketler Bursa

Etiket: Bursa

Bursa Haberleri, Deşifre Haberler Sayfasında.

Bursa’da Sağlık Skandalı: Adaletin Peşindeyiz

Bursa'da yaşayan fabrika işçisi Ekrem Şarlı'nın böbrek taşı ameliyatı sonrası hayatını kaybetmesi, ailenin hukuki süreç başlatmasına ve soruşturma açılmasına yol açtı. Ekrem Şarlı, Mustafa...

Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu: 85 milyonun cumhurbaşkanı olacağım

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu katılımcılara hitap etti. Kılıçdaroğlu, "Bu güzel ülkemizde hep beraber huzur içinde yaşamak için benim size bir sözüm var. 85 milyonun cumhurbaşkanı olacağım. Ayrım yapmayacağım. Hiçbir ayrım yapmayacağım. Herkesi kucaklayacağım." dedi.

Bursa’da 11 yıl sonra ulusal maç heyecanı yaşanacak

A Milli Futbol Takımı'nın UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu'nda yarın Hırvatistan'la oynayacağı karşılaşmaya ev sahipliği yapacak Bursa'da, 11 yıl sonra milli maç heyecanı yaşanacak.

Bursa-İstanbul deniz otobüslerine sefer iptali

Bursa ile İstanbul arasında işletilen deniz otobüslerinin seferlerinin olumsuz hava koşulları sebebiyle iptal edildiği duyuruldu.

Vakko’dan Bursa’ya 13 milyon dolarlık mağaza yatırımı

Atış Şirketler Kümesi, ülkenin en esaslı lüks markası VAKKO ile DownTown Bursa Hayat ve Cümbüş Merkezi’ndeki iş birliğini duyurdu.

Bursa’da cezaevi aracına bombalı atakta istenen cezalar belli oldu

Bursa'da infaz koruma memurunun şehit olduğu, 4 kişinin de yaralandığı cezaevi servis aracına yönelik bombalı saldırıyla ilgili soruşturma tamamlandı. İddianamede terör örgütü üyesi Seda Baykan, Dilek Arsu, Mehmet Mustafa Uzkar ve Cebrail Gündoğdu’nun 913'er yıl hapsi istendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Barajlarınız olmazsa kuraklıkla çaba edemezsiniz

Bursa'da toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kuraklık tehlikesine değinerek ''Çare, bizim de yaptığımız gibi baraj. Eğer barajlarınız olmazsa kuraklıkla mücadele edemezsiniz." dedi.

Bursa’da eğitim uçağı düştü: Hakan Köksal ve Burcu Sağlam hayatnı kaybetti

Bursa'da sportif amaçlı kullanılan tek motorlu uçak, Osmangazi'de bir doğalgaz çevrim santrali arazisine düştü. Uçağın sahibi ve pilotu Hakan Köksal ile güzellik uzmanı Burcu...

Halı sahada kalp krizinden ölen arkadaşıyla aynı kaderi paylaştı

Bursa'da bir belediye çalışanı, halı sahada kalp krizi geçirerek ölen arkadaşının anısına düzenlenen futbol turnuvasında kalbine yenildi. Bursa'da Yıldırım Belediyesi personeli Mimar Sinan Öztürk (41),...

Polisleri görünce uyuyor numarası yaptı: 5’inci kez alkollü yakalandı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, polis uygulamasına girmemek için park ettiği araçta uyuyor gibi davranan Hüseyin Ş.'nin (57) yapılan kontrolde 2.00 promil alkollü olduğu tespit edildi....
- Reklam Alanı -

Önemli Haberler

SICAK HABERLER