Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kaybetmeyi göze alacak tek evladımız yok

2
108

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kaybetmeyi göze alacak tek evladımız yok

Türkiye’nin en büyük şehir hastaneleri arasında yer alan Etlik Şehir Hastanesi bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan katılımıyla açıldı.

Etlik Şehir Hastanesi’nin adeta bir sağlık şehri olduğunu söyleyen Erdoğan buradaki konuşmasında beyin göçü tartışmalarına da atıfta bulundu. Erdoğan “Kaybetmeyi göze alacak tek evladımız yok” dedi.

Türkiye

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Etlik Şehir Hastanesi Açılış Töreni’ne katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Her ne kadar muhalefet, çoğu yalan ve çarpıtma olan hezeyanlarla bu eserlere çamur atmaya çalışsa da dünyada ilk defa ülkemizde hayata geçirilen şehir hastaneleri modeli, bugün pek çok ülke tarafından yakından inceleniyor” dedi.

Erdoğan, Ankara‘ya ikinci şehir hastanesinin kazandırılmasında emeği geçen Sağlık Bakanlığını, yüklenici firmaları, işçisinden mühendisine kadar herkesi tebrik etti.

Etlik Şehir Hastanesi’ni bünyesindeki 8 ayrı hastane ve en son teknolojiyle donatılan birimleriyle, sağlık devrimlerinin sembollerinden biri olarak gördüklerini ifade eden Erdoğan, 691’i yoğun bakım olmak üzere, 4 bini aşkın yatak kapasitesi, bin polikliniği, 125 ameliyathanesi, laboratuvarları, araştırma merkezleri ve 1 milyon 145 bin metrekareyi aşan alanıyla bu dev hastanenin adeta bir sağlık şehri hüviyetinde olduğunu söyledi.

Erdoğan’ın burada yaptığı konuşmadan öne çıkanlar şöyle:

”Ankara’ya ikinci şehir hastanesini kazandırmamıza faydası olan herkesi tebrik ediyorum.

”BU DEV HASTANE ADETA BİR SAĞLIK ŞEHRİDİR”

Biz Etlik Şehir Hastanesi sağlık alanındaki devrimlerden biri olarak kabul ediyoruz. Bu dev hastane adeta bir sağlık şehridir. Biz Ankara’da sadece Etlik Şehir Hastanesi’yle kalmadık. Bir de Bilkent’i kurduk. Hastanemiz sadece vatandaşlara değil çalışanlara da en üst konforu sağlayacak.

Bu bay Kemal’den bu ülkeye hayır gelir mi? Sosyal Güvenlik Kurumu’nun başında sen ne yaptın ki ülkenin başında bir şeyler yapabileceksin.

Ankara Etlik Şehir HastanesiDeşifre Haber

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz