Bir Müzik Tutkunu Doğuyor: ‘’Ender Demir” Kimdir?

1
570

Electro House ve Hip-Hop ağırlıklı müzik çalışmaları ile son döneme damga vurmuş isimlerden olan Ender Demir, kariyerinin henüz başlangıcında elde etmiş olduğu bu başarıları çok yönlü sanatsal kimliği ile sürdürmek ve daha büyük başarıları sanat altında elde etmek istiyor.

7 Ocak 1997 tarihinde İstanbul’da doğan başarılı sanatçı, kısa müzik kariyerine 3 Single ve 5 Albüm sığdırmayı başarmıştır. Kocaeli Gebze’de almış olduğu ilk ve orta öğretim eğitimlerinin ardından ABD’ye üniversite eğitimini tamamlamak için giden ve burada New York Üniversitesi B.A. in Cinema programından başarıyla ayrılmasının ardından genç sanatçı oyunculuk kariyeri geliştirmeye ve sahip olduğu müzik becerilerini oyunculukla süslemeye karar vermiş.

2020 yılından üretmiş olduğu işlerden olan Single parçalarının ardından 2021 yılının ilk aylarından itibaren sırasıyla Storm, Forever King, The Massacre, Royalty ve Infinity albümlerini yayımlamıştır. Bu albümlerde yer alan Electro House tarzı müzikler geniş kitlelerde karşılık bulmuş ve genç sanatçının sahip olduğu şöhret genişleyerek büyümüştür.

Günümüzde sosyal medyanın etkisini sanat için doğru ve efektif biçimde kullanmanın zorunluğu olduğu düşüncesini savunan Demir, İnstagram platformunda yüzbinlerce takipçiye sahiptir. İnstagram fenomeni olmaktan çok daha fazlasını arzuladığını her söyleşide özellikle belirtilen genç müzisyenin dünya çapında bir star haline dönüşmesi için ise teknik olarak tüm müzik altyapısına sahip olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz