Ahmet Mümtaz Taylan Empati’de Fırat Tanış’ı ağırladı: Alkol tedavisi gördüm

1
81

Ahmet Mümtaz Taylan Empati'de Fırat Tanış’ı ağırladı: Alkol tedavisi gördüm

Ahmet Mümtaz Taylan’ın Empati programına konuk olan Fırat Tanış, “Alkol tedavisi görmeseydim aynı yerde olamazdım. Aslında bu konuda bir şey yapmamak yanlış olurdu. Etrafımdaki tanımadığım insanlara da örnek olmanın çok anlamlı olduğunu düşünüyorum” dedi.

Ahmet Mümtaz Taylan, NTV ekranlarında yayınlanan Empati programında ünlü oyuncu Fırat Tanış’ı konuk etti.

Taylan’ın “Zeynep ile aranız nasıl, birlikte geçirdiğiniz zamanın niteliğinden bahsedebilir misin, neşeli bir babasın. Müzik var, enstrüman var” dediği Tanış
şöyle konuştu: “Ben soytarının tekiyim. Biz bir şeyler çalıp söylüyoruz. Zeynep şarkı uydurmaya besteler yapmaya çok meraklı. Bütün çocuklar bu yeteneklere yatkın ama büyüdükçe kaybediyoruz” dedi.

“Babanla gider miydiniz bir yerlere?” sorusuna Tanış, “Benim annem ve babam terzidir. Evet, birlikte gezerdik” diye cevap verdi.

“Erkekler genel olarak yardım ve dayanışmaya kapalı” diyen Tanış, “Çünkü kendilerinin hata yapabildiğine ikna olmuyor. “Benim paşa oğlum” , “Aslan evladım” pohpohlanmasından kendilerinin de yardıma muhtaç olduğunu kaçırabiliyorlar” açıklamasında bulundu.

“Bir dönem alkol tedavisi gördün ve içkiyi bıraktın. Benzer şeyler yaşadığım için gönül rahatlığıyla soruyorum; Bunu yapmasaydın yine de aynı yerde olabilir miydin?” sorusu üzerine ise Tanış şöyle konuştu: “Olamazdım. Aslında bu konuda bir şey yapmamak yanlış olurdu. Etrafımdaki tanımadığım insanlara da örnek olmanın çok anlamlı olduğunu düşünüyorum.”

Haber Mozaik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz